Presa britanică a comentat că acesta a fost cel mai important anunț despre starea de sănătate a lui Katei, prințesa de Wales, încă de când a informat că a fost diagnosticată cu cancer, în martie. Într-o postare pe rețeaua X, ea a precizat că tratamentul său nu s-a încheiat, ci că va mai dura câteva luni, și recunoaște că din cauza chimioterapiei are “zile bune și zile proaste”.

Prințesa a mulțumit pentru mesajele de susținere pe care le-a primit din momentul în care a anunțat diagnosticul: “Într-adevăr a făcut diferența pentru mine și pentru William și ne-a ajutat pe amândoi să trecem prin momentele mai grele”.

Parada ecvestră cu ocazia Zilei Oficiale a Monarhului va avea loc sâmbătă la Londra. Sărbătoarea nu are legătură cu adevărata zi de naștere a Regelui Charles, care este născut pe 14 noiembrie. Kate va apărea împreună cu membrii familiei regale în balconul Palatului Buckingham.

Un purtător de cuvânt al Palatului a spus că regele Carol al III-lea este “încântat că prințesa va putea participa la evenimentele de mâine”. Kate a început să lucreze de acasă și este de așteptat să participe la mai multe evenimente pe parcursul verii.

Sursă alternativă: BBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday