Conform ANM, Codul Galben de instabilitate atmosferică este valabil de azi de la 14:00 și până mâine dimineață la 6:00. Meteorologii au transmis că, în această perioadă, în Oltenia, sudul și estul Transilvaniei, sudul Banatului, jumătatea de nord a Munteniei, sud-vestul Moldovei și local în Maramureș vor fi averse, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale în general de 55-70 km/h), vijelii, căderi de grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20-30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

Avertizarea Cod Galben de caniculă este valabilă azi și mâine, în Muntenia, în sudul Olteniei și în zona continentală a Dobrogei, unde se vor înregistra temperaturi ridicate pentru această dată. Maximele se vor situa în general între 30 și 34 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) situându-se în jurul valorii de 80 de unități.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday