Clotilde Armand a transmis pe Facebook că a depus cerere de renumărare a voturilor, a sesizat autoritățile “privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare” și că “s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166“.

Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat“, a mai spus doamna Armand, după ce contracandidatul său, George Tuță, a scris pe Facebook că “după centralizarea tuturor secțiilor, se confirmă că am câștigat Primăria Sectorului 1 cu o diferență de 429 de voturi“.

Autoritatea Electorală Permanentă a transmis către Agerpres în această dimineață că, potrivit rezultatelor parțiale după centralizarea datelor din 158 de secţii, “candidatul Alianţei electorale PSD – PNL, George Tuţă, se află pe primul loc în opţiunile electoratului pentru funcţia de primar al Sectorului 1 al Capitalei, obţinând 36,49%“. Clotilde Armand, primarul în funcţie, a obţinut 35,76%, potrivit AEP.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday