Nicușor Dan conduce în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, cu peste 47% dintre voturi, urmat de Gabriela Firea, cu 22% și Sebastian Burduja (8%). La Consiliul General al Municipiului, este luptă strânsă între PSD (26,9%) și ADU (26,7%), urmate de PNL (12%) și PUSL (10%).

Sector 1: 

La Primăria Sectorului 1, Tuță George-Cristian a obținut, până acum, 36% dintre voturi, la mică distanță față de Clotilde Armand, cu 35,7%, urmați de Tudorache Daniel (7,6%).

Sector 2:

Pentru Primăria Sectorului 2, Hopincă Rareș (43,8%) are un avans mic față de Mihaiu Radu-Nicolae (42%), urmați de Bughiu Iolanda-Luminița (8%).

Sectorul 3:

Negoiță Robert Sorin conduce cursa pentru Primăria Sectorului 3, cu 54% dintre voturi, urmat de Judele Ștefan-Lucian (20%) și Ciceală Ana-Maria (16%).

Sector 4:

Băluță Daniel (60,8%) a obținut un nou mandat pentru Primăria Sectorului 4, cu un mare avans față de primii contracandidați ai săi, Ene Paul (19%) și Ștefănescu Matei (7%).

Sectorul 5: 

Popescu Vlad-Piedone (43,5%) se află în topul listei pentru Primăria Sectorului 5, la distanță semnificativă de Dimitriu Alexandru-Paul (22%) și Vigheciu Adrian-Nicolae (17%).

Sectorul 6:

Ciucu Ciprian și-a asigurat mandatul pentru Primăria Sectorului 6, cu un avans de 73% dintre voturi, față de Ştefan Mihaela Ana-Maria (11%) și Iagăr Monica (6%).

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday