În accidentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane și un microbuz cu opt persoane. IGSU a transmis că accidentul s-a produs în jurul orei 09:40. În urma evenimentului, două persoane din microbuz au ramas încarcerate. Cele două victime au fost descarcerate și predate echipajelor medicale; o victimă de sex feminin, conștientă și cooperantă și o altă victimă de sex feminin, în stare inconștientă.

La locul evenimentului au fost alocate o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD, precum și elicopterul SMURD Caransebeș, și o ambulanță SAJ cu medic.

Poliția transmite că zece persoane au suferit leziuni, iar traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, pe DN 68A Făget-Coșevița. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 11.00.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday