Clubul spaniol de fotbal a făcut anunțul la două zile după ce a câștigat, pentru a cincisprezecea oară, UEFA Champions League. Declarația de pe site-ul oficial a fost una scurtă, de doar două rânduri, iar platforma nu a putut fi accesată pentru mai multe minute. La finalul lunii februarie, fotbalistul a informat PSG că nu-și va mai prelungi contractul, astfel că la finalul sezonului a plecat liber de contract.

Mbappe (25 de ani) a fost adus de PSG de la AS Monaco, în 2017, pentru 214 milioane de dolari, fiind a doua cea mai mare sumă plătită pentru transferul unui fotbalist, după Neymar. Alături de parizieni, a câștigat de șase ori titlul în Franța și a devenit golgheterul echipei.

Mbappe mai are un titlul de campion al Franței în palmares, cu AS Monaco, este câștigător al Cupei Mondiale din 2018 și finalist la ediția din 2022, în ultimul meci marcând de trei ori.

Despre transferul său la Real Madrid s-a scris de mai mulți ani, însă în 2022, el a anunțat o prelungire a înțelegerii cu PSG pentru două sezoane, cu opțiunea de extindere pentru încă unul.

Sursă alternativă: CNN

Foto: Facebook/Kylian Mbappe

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday