Presa germană relatează că printre victimele atacatorului se numără și un polițist, dar și un cunoscut activist anti-islam care urma să țină un discurs în fața mulțimii. Conform autorităților, suspectul a fost împușcat de forțele de ordine, fiind rănit și dus la spital. Polițiștii mai transmit că “În prezent, se desfășoară o operațiune majoră a poliției în piața din Mannheim. Un elicopter de salvare a fost trimis în zonă. În acest moment, nu mai există niciun pericol. Nu pot fi furnizate alte informații”.

Atacul a avut loc în timpul unei demonstrații a unor susținători anti-islam, activiști de extremă dreapta, într-una dintre piețele centrale din Mannheim. În înregistrările video de la fața locului se vede cum un polițist îl împușcă pe suspect în momentul în care l-a atacat pe unul dintre agenți. Nu este clar în ce stare sunt victimele.

Surse: Euronews, DW

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday