Apple a publicat un anunț prin care caută să angajeze o persoană care să conducă eforturile de dezvoltarea unei “noi funcții distractive” și să “ajute la realizarea unei aplicații folosite de către milioane de oameni” de tip TV, pentru Android. Prin această mișcare, Apple semnalează că este dispusă să treacă pe plan secund rivalitatea cu Android, în încercarea de a crește pe piața de streaming. 

Serviciul TV+, lansat în 2019, este încercarea Apple de a crea o platformă de streaming care să concureze cu Netflix, Max sau Disney+, iar compania a cheltuit sume considerabile pentru a avea conținut original. Totuși, Apple nu a dezvăluit câți abonați are platforma sa sau ce venituri generează.

Deși Apple oferă servicii de streaming de muzică pe Android, a refuzat să lanseze aplicații precum FaceTime și iMessage pe acest sistem de operare.

Sursă: Bloomberg

Foto: Prykhodov | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday