UPDATE: ISU Bihor transmite că toate cele patru persoane aflate în autoturism au decedat, ca urmare a impactului.

La locul accidentului au fost trimise cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, Detașamentului 1 de Pompieri Oradea și Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD tip B2,  precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje al Serviciului de Ambulanță Județean.

Știrea în forma inițială: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma impactului au rezultat 4 victime din autoturism, dintre care 2 persoane au decedat, iar celelalte 2 se află în evaluare medicală. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday