Cursa operată de Qatar Airways zbura de la Doha (Qatar) în Dublin (Irlanda), când, deasupra Turciei, a întâmpinat turbulențe severe. Avionul a aterizat la Dublin cu puțin timp înainte de ora locală 13:00 și a fost întâmpinat de serviciile de urgență. Potrivit unui comunicat emis de aeroportul din Dublin, șase pasageri și șase membri ai echipajului au fost răniți în incident.

Într-o declarație pentru CNN, Qatar Airways a transmis că “un număr mic de pasageri și membri ai echipajului au suferit răni ușoare în timpul zborului și primesc acum asistență medicală“. Pasagerii au declarat că incidentul a durat mai puțin de 20 de secunde și a avut loc în timpul ce personalul servea pasagerilor mâncare și băuturi.

Evenimentul are loc la cinci zile după ce 104 pasageri au fost răniți și un bărbat a murit în timpul unui zbor al Singapore Airlines, care a întâmpinat turbulențe severe.

Surse alternative: CNN, Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday