Update ora 21:55. IGSU a transmis că o persoană nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată. Forțele de intervenție au transportat la spital șapte persoane rănite, dar conștiente. Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat.

Știrea în formă inițială. IGSU a anunțat că pompierii militari din Bistrița-Năsăud intervin la un accident rutier pe raza localității Petriș, în care sunt implicați șase copii și trei adulți. 

Căpitanul Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, a declarat pentru Biziday că o persoană a murit în urma accidentului rutier, dar că la acest moment, forțele de intervenție nu pot confirma dacă este vorba despre un minor sau un adult.

Celelalte opt persoane, toate din același autovehicul, au fost rănite, iar salvatorii le evaluează starea și nu pot da, pe moment, alte detalii.

Din cauza numărului mare de persoane implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție și au fost alocate un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD de prim ajutor, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și o ambulanță a Serviciului Județean.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday