Termoenergetica a anunțat pe pagina de Facebook că în perioada următoare demarează lucrări de reparații la rețeaua de termoficare din București, și vor fi afectate sute de blocuri din sectoarele 1, 2, 3 și 6, după cum urmează:

  • Sectorul 1: în zona bulevardelor Ion Mihalache, Mareşal Averescu şi Turda – rețeaua termică primară, conductă Dn 500mm. Se vor executa lucrări de reparaţii a unei avarii, precum şi cele de “realizare a unui provizorat de către firma Elsaco, în cadrul Obiectivului 11, Lot 2”. Lucrările impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către aproximativ 160 de blocuri, până în data de 23 mai 2024, ora 23.00.
  • Sectorul 2: în zona străzii Teiul Doamnei – rețeaua termică primară, conductă Dn200 mm. Se vor executa lucrări de reparație a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către Punctul Termic 1 Teiul Doamnei, până în data de 23 mai 2024, ora 23.00. Termoenergetica nu a precizat câte blocuri vor fi afectate.
  • Sectorul 3: în zona Bulevardului Theodor Pallady – conducta Dn 500mm. Lucrările de înlocuire a conductelor impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă pentru şapte blocuri, până în data de 31 mai 2024, ora 23.00.
  • Sectorul 6:
  1. în zona Bulevardului Iuliu Maniu – conducta Dn 800mm. Lucrările de înlocuire a conductelor de agent termic primar impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă pentru aproximativ 50 blocuri, până în data de 23 mai 2024.
  2. în zona Palatului Cotroceni, pe Bulevardul Geniului – rețeaua termică primară, conductă Dn 1000mm. Lucrările vor afecta traseul de furnizare a agentului termic pentru apă caldă către 45 de puncte termice din următoarele zone: Bulevardul Geniului, Piața Gării de Nord, Bulevardele Iancu de Hunedoara, Alexandru Ioan Cuza, Nicolae Titulescu, Banu Manta, Calea Dorobanți, Calea Floreasca şi strada Nicolae Caramfil, până în data de 23 mai 2024, ora 23.00, fără a fi precizat numărul de blocuri afectate.
  3. în zona Căii Giuleşti – conducta Dn 600mm. Lucrările de reparaţie necesită înlocuirea unei porţiuni de conductă și impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă pentru un număr de aproximativ 50 de blocuri până în data de 23 mai 2024, ora 23.00.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday