Apple a lansat campania de reducere pe site-ul său oficial, Tmall, iar aceasta se aplică în următoarea săptămână. Reducerile, consemnează Reuters, sunt mai mari decât cele din februarie și au ca scop protejarea cotei sale pe o piață unde resimte din ce în ce mai mult concurența Huawei. Compania chineză a lansat, recent, noul său model de vârf, Pura 70. 

Cea mai mare ieftinire este în cazul lui IPhone 15 Pro Max cu capacitate de stocare de 1TB, de circa 320 dolari (2.300 de yuani) în timp ce pentru Iphone 15 cu 125 GB memorie de stocare, prețul a fost scăzut cu circa 190 de dolari (1.400 de yuani). 

Datorită scăderilor de prețuri din februarie, vânzările Apple au revenit pe creștere în martie, după două luni consecutive de scădere. În schimb, livrările Huawei au crescut cu până la 70% la începutul anului, iar cele două companii au atins aceeași cotă de piață, scria Reuters luna trecută.

Sursă: Reuters

Foto:  Media Whalestock | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday