UPDATE: MApN a suspendat căutarea marinarilor dispăruți.

Știrea, în forma inițială: 
Ministerul Apărării Naționale transmite că a fost aprobată punerea la dispoziție, în regim de urgență, a unui elicopter care să sprijine eforturile autorităților române depuse pentru căutarea și salvarea celor trei marinari dați dispăruți în dimineața acestei zile, ca urmare a scufundării navei Mohammad Z, sub pavilion Tanzania, în apropiere de Sfântu Gheorghe.

Astfel, acționează un elicopter IAR 330 Puma, din dotarea Forțelor Aeriene Române, care a decolat din Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu în jurul orei 15:40, având la bord personal specializat pentru misiunile de căutare-salvare pe mare.

Reamintim, în această dimineață, o navă sub pavilionul Tanzaniei s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt membri ai echipajului au fost salvați de alte nave comerciale din apropiere, însă trei nu au fost găsiți până acum. Marinarii salvați au fost evaluați medical, unul dintre ei fiind transportat la Spitalul Județean Constanța.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday