Incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei locale 22:30, într-o secție de poliție din Paris. Inițial, cei doi polițiști au arestat un bărbat din cauza comportamentului său “extrem de violent”, sub suspiciunea că a agresat o femeie în interiorul unei locuințe. Ajuns la secția de poliție, bărbatul a dezarmat unul dintre polițiști, luându-i arma din dotare, în timp ce era percheziționat, și a deschis focul. 

Presa franceză, care-l citează Laurent Nunez, șeful poliției din Paris, relatează că în urma atacului, cei doi polițiști au suferit răni grave și au fost transportați imediat la spital, în stare de “urgență absolută”. Nunez a declarat că există îngrijorări serioase cu privire la starea de sănătate a celor doi, având în vedere că există răni care le pot pune viața în pericol. Atacatorul a fost, de asemenea, rănit, după ce polițiștii au ripostat. 

Surse alternative: BFMTV, Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday