Pompierii au pulverizat apă deasupra mulțimilor, care au început să se strângă cu câteva zile înainte pe plaja de la Rio de Janeiro, pentru a prinde un loc cât mai bun. Temperaturile au depășit în timpul zilei 30 de grade Celsius, iar autoritățile au distribuit apă gratuit celor peste 1,6 milioane de oameni veniți la concertul final al turneului mondial “Celebration” al Madonnei, care acum are 65 de ani.

Artista a interpretat, timp de peste două ore, marile hituri ale carierei sale, inclusiv “Like a Prayer”, “Vogue” și “Express Yourself”.
Peste 3.000 de ofițeri de poliție au fost dislocați în zonă, iar estimarea orașului Rio este că evenimentul a adus circa 60 de milioane de dolari economiei locale.

Potrivit Guinness Book Records, concertul de aseară a fost al șaselea ca număr de spectatori din istorie, dar cel mai mare din ultimii 23 de ani. În 1994, de revelion, Rod Steward a strâns, tot pe plaja Copacabana din Rio, peste 3,5 milioane de spectatori.

Sursă: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday