UPDATE ora 13:10. Poliția de Frontieră a reținut una din cele două călăuze implicate în incidentul de noaptea trecută și care scăpaseră, fiind vorba de un bărbat din Afganistan. Poliția arată că cei doi polițiști duși la spital au avut răni superficiale și au fost externați, potrivit informării citate de News.ro.

Știrea în formă inițială. Polițiștii Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș au executat noaptea trecută o acțiune pentru prinderea în flagrant a trei călăuze și a unui grup de migranți, într-o parcare de pe autostrada A1 Timișoara – Arad.

Astfel, transmit polițiștii printr-un comunicat de presă, în timp ce migranții urmau să fie îmbarcați într-un automarfar care staționa în parcare, una dintre cele trei călăuze a scos “un obiect tăietor” cu care a rănit doi dintre polițiștii de frontieră care participau la acțiune.

Migranții și traficanții au încercat să fugă, dar polițiștii au tras 13 focuri de armă pentru oprirea acestora. Astfel, au fost reținuți toți cei opt migranți și o călăuză, iar în prezent se continuă căutarea celorlalte două călăuze, cu drone și camere cu termoviziune.

Cei doi polițiști răniți au fost duși la Spitalul Județean “Pius Brînzeu” din Timișoara, iar starea lor este stabilă, fiind în afară oricărui pericol.

Foto: Inquam/George Călin

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday