OpenAI testează, de două luni, funcția de “memorie”, iar acum a implementat-o pentru clienții serviciului ChatGPT Plus, însă deocamdată nu și în Europa. Compania a precizat că va extinde opțiunea, atât la nivelul altor țări, cât și la alte servicii, cum sunt ChatGPT Enterprise și Teams.

“Memoria” permite chatbotului să rețină și “să își amintească” anumite detalii pe care să le folosească când i se solicită. OpenAI subliniază că utilizatorii vor avea control deplin asupra informațiilor reținute, că le pot vedea într-o listă, le pot actualiza sau le pot șterge. De asemenea, clienții pot dezactiva complet sau pentru o anumită perioadă de timp funcția. 

Compania a demonstrat și cum funcționează “memoria”: “Ați menționat în chat că aveți un copil mic căruia îi plac meduzele. Când îi cereți lui ChatGPT să vă ajute să creați o felicitare pentru ziua lui de naștere, acesta vă sugerează o meduză purtând o pălărie pentru petreceri”.

Sursă: The Verge

Foto: Rokas Tenys | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday