În urma măsurătorilor efectuate de către operatorul atestat, s-a constatat că nu există diferențe în ceea ce privește tasarea terenului față de măsurătorile precedente. Monitorizarea și măsurătorile vor continua”, informează Departamentul pentru Situații de Urgență.

Potrivit aceeași surse, ”evenimentul este monitorizat cu atenție la nivel central, iar echipe operative ale IGSU, Poliției Române și Jandarmeriei Române sunt prezente la fața locului pentru gestionarea optimă a situației, beneficiind de sprijinul Instituției Prefectului – Județul Prahova și al autorităților publice locale”.

Joi dimineaţă, o stradă din Slănic s-a surpat parţial, iar un crater de doi metri s-a format. Vineri nivelul terenului a continuat să coboare, constatându-se o diferenţă de nivel de încă 20 de centimetri. În total, 42 de persoane au fost evacuate din imobilele din apropiere.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday