Meta a anunțat o actualizare a chatbotului său, Llama, pe care începe să-l implementeze în bara de căutare din cadrul aplicațiilor Facebook, Instagram, Messenger și WhatsApp, în unele țări. Pe lângă acestea, compania a anunțat că Llama 3 este capabil să genereze mai rapid imagini și că poate căuta rezultate în timp real, folosind motoarele Google sau Bing.

Meta a lansat primul său chatbot în SUA, anul trecut, iar accesul la acesta a fost extins ulterior la zeci de țări unde limba oficială este engleza. De săptămâna trecută, el este testat și în țări cu populații mari, ca India și Nigeria. Compania lui Mark Zuckerberg a lucrat pentru a îmbunătăți generatorul său de imagini, care acum poate crea GIF-uri și permite utilizatorilor să vadă modificări în timp real asupra unei imagini, în funcție de instrucțiunile introduse. 

The Guardian notează că lansările făcute de Meta vin să compenseze decalajul față de alte companii din domeniu, cum sunt OpenAI sau Google, ale căror modele largi de limbaj sunt mult mai populare. 

Surse: TechCrunch, The Guardian

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday