În tur, Real Madrid și Manchester City au remizat, scor 3-3, la Madrid. În retur, au terminat la egalitate, scor 1-1, iar în reprizele de prelungire nu a marcat niciuna. La loviturile de departajare, pentru spanioli au înscris Jude Bellingham, Lucas Vasquez, Nacho și Antonio Rudiger și a ratat doar Luka Modric. Pentru englezi, au punctat Julian Alvarez, Phil Foden și portarul Ederson, dar au fost apărate loviturile executate de Bernardo Silva și Mateo Kovacic.

În cealaltă dublă, în tur, Bayern Munchen și Arsenal au remizat, scor 2-2, la Londra. În returul jucat în Germania, singurul gol a fost marcat de Joshua Kimmich, după o oră de joc.

În prima semifinală vor juca PSG și Borussia Dortmund, care au eliminat, marți, FC Barcelona, respectiv Atletico Madrid.

Următoarele meciuri vor avea loc pe 30 aprilie și 1 mai, respectiv pe 7 și 8 mai. Finala va avea loc pe 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday