Din moment ce Apple a acaparat piața smartphone-urilor și ochelarii de realitate virtuală Vision Pro mai au nevoie doar de o aplicație care să-i pună în valoare, compania de tehnologie s-ar putea axa pe lansarea de dispozitive inteligente pentru casă, precum noi IPad-uri mai ieftine, scrie jurnalistul Mark Gurman de la Bloomberg, într-un articol citat de Business Insider.

Aceste noi IPad-uri, potrivit lui Gurman, ar fi dedicate lucrurilor pe care utilizatorul obișnuit le face acasă, precum controlul mai facil al dispozitivelor inteligente, FaceTime, vizionarea de videoclipuri și altele. Dispozitivul ar fi ușor de mutat dintr-o cameră în alta, după nevoie, și ar putea fi conectat la puncte de încărcare de peste tot din casă. 

Ideea centrală a IPad-ului, menționează Gurman, nu ar fi să inoveze, ci doar să îmbunătățească viața de zi cu zi a utilizatorului, prin cât de portabil poate fi și prin ușurința cu care poate fi accesat. Apple deja a început producția de testare la scară mică a ecranelor pentru acest produs, însă nu a decis încă dacă îl va lansa.

Sursă: Business Insider

Foto: Shuo Wang | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday