Incidentul a avut loc joi după-amiaza, în orașul Viry-Châtillon, la aproximativ 20 km sud de Paris. Un băiat de 15 ani a fost atacat de trei tineri mascați, la ieșirea de la școală, iar vineri seara autoritățile au anunțat că el a murit la spital. Procurorul de caz a precizat că adolescentul a fost abandonat pe o stradă de lângă școală, unde l-a găsit un trecător care a chemat salvarea. Poliția a arestat în acest caz cinci persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani.

Primarul localității a spus că “aceast tip de violență extremă devine frecvent”, iar președintele Emmanuel Macron a declarat că “avem o formă de violență dezinhibată în rândul adolescenților noștri și vom arăta intransigență împotriva tuturor formelor de violență”.

Incidentul vine la doar câteva zile după ce o o adolescentă a fost bătută în fața școlii sale din Montpellier, în sudul țării. Fata a intrat în comă, iar poliția a arestat trei atacatori, între care o fată, colegă cu victima.

Sursă: BFMTV

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday