Update ora 22:50. Ministerul Apărării a emis o informare de presă în care anunță că specialiștii Ministerului și cei din cadrul SRI au executat o detonare controlată, în Poligonul de Trageri Capu Midia. Totuși, ministerul nu indică faptul că este vorba de ambarcațiunea descoperită joi.

Știrea în formă inițială. Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, a explicat că bubuiturile auzite de unii locuitori ai județului Constanța, în zona Mamaia Nord, a provenit de la o explozie controlată în Poligonul Midia. Într-o intervenție telefonică la postul DIgi24, Stoica a transmis că s-au înregistrat trei apeluri la 112, în legătură cu incidentul, dar că populația nu a fost pusă în pericol, motiv pentru care nu au fost trimise în teren echipe ale ISU.

Vineri dimineață, Ministerul Apărării a informat că o ambarcațiunea descoperită joi, aflată în derivă în zona Tuzla, este o posibilă dronă marină și a fost transportată în zona Poligonului Capu Midia. Momentan, nu există o confirmare oficială că ambarcațiunea a fost detonată, vineri seară.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday