Constanța. Accident între un microbuz în care se aflau mai mulți copii și un autoturism, la Techirghiol. UPDATE: Patru copii și un adult au fost transportați la spital.

Update: Bilanț finalul, potrivit IGSU, arată că 8 persoane au fost asistate medical la locul intervenției. Cinci ocupanți (4 minori și 1 adult), conștienți și cooperanți, au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite de specialitate.

Știrea în formă inițială: Inspectoratul Național pentru Situații de urgență transmite că, în localitatea Techirghiol, județul Constanța, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. Din informațiile primite la acest moment, 2 persoane (ocupanți din auto) ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple și 2 ambulanțe SMURD. Totodată, în sprijinul echipelor din teren, la caz a fost alocată și 1 ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Folosim cookies