Update: Bilanț finalul, potrivit IGSU, arată că 8 persoane au fost asistate medical la locul intervenției. Cinci ocupanți (4 minori și 1 adult), conștienți și cooperanți, au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite de specialitate.

Știrea în formă inițială: Inspectoratul Național pentru Situații de urgență transmite că, în localitatea Techirghiol, județul Constanța, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. Din informațiile primite la acest moment, 2 persoane (ocupanți din auto) ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple și 2 ambulanțe SMURD. Totodată, în sprijinul echipelor din teren, la caz a fost alocată și 1 ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday