Într-un interviu cu fostul prezentator CNN, Don Lemon, Elon Musk a fost întrebat direct despre consumul de ketamina și “dacă este treaz” atunci când postează conținut controversat pe contul său de pe platforma X. A răspuns că are rețetă pentru ketamină, pe care o folosește din când în când, “o dată la două săptămâni”, pentru tratarea unor episoade depresive ocazionale, sugerând că administrarea medicamentului este benefică atâta timp cât investitorii sunt mulțumiți de performanțele companiilor sale. “Din punctul de vedere al investitorilor, dacă iau ceva, ar trebui să iau în continuare”, a spus Musk.

În ianuarie, Wall Street Journal raportase că unii dintre directorii Tesla și SpaceX sunt îngrijorați de consumul domnului Musk de droguri ilegale, așa cum ar fi LSD, cocaina, ecstasy, ciuperci și ketamina. Aceasta din urmă este un anestezic puternic, folosit și pentru depresie sau managementul durerilor cronice, dar abuzul de ketamină a produs moartea actorului Matthew Perry, în octombrie 2023.

Interviul lui Don Lemon a fost postat la cinci zile după ce fostul prezentator de la CNN a anunțat că Musk și-a anulat intenția de a-l angaja pentru un nou talk show pe X. Lemon a fost concediat de la CNN în aprilie anul trecut, iar X a declarat în ianuarie anul acesta că a încheiat un acord cu el, pentru “impulsionarea extinderii ofertelor de conținut video”.

Surse alternative: WSJ, CNBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday