Forțele Armate ale Rusiei participă la respingerea unui atac efectuat de grupuri de sabotaj și recunoaștere ucrainene (DRG) în apropierea satului Tetkino, regiunea Kursk, relatează presa rusă. Guvernatorul regiunii a scris pe canalul său de Telegram că DRG a încercat să intre în sat, dar atacul a fost respins. Potrivit informațiilor care circulă pe rețelele de socializare, au fost vizate depozitele de muniție ale Armatei Ruse.

La Belgorod, autoritățile locale au transmis că forțele de apărare aeriană au doborât opt drone deasupra districtului, într-o altă tentativă de incursiune atribuită DRG-ului ucrainean. Dar anterior, grupurile de voluntari ruși care luptă pentru Ucraina au transmis că desfășoară atacuri inclusiv cu drone asupra instalațiilor militare din Federația Rusă, și le-au cerut locuitorilor din regiunile Kursk și Belgorod, care locuiesc în apropierea unităților militare, să se evacueze. Potrivit guvernatorului Belgorod, resturile de dronă au avariat mai multe locuințe și câteva persoane au fost rănite.

Surse alternative: PravdaUA, Tass

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday