Rămas activ și după moartea actorului, contul de X al lui Matthew Perry a fost cel mai probabil preluat de altcineva, care a fizat o postare pe profil care îndeamnă oamenii să doneze bani și redirecționează către un link legat la un site duplicat. Postarea respectivă a fost marcată de comunitatatea de pe Twitter, care semnalează că profilul a fost piratat, iar linkul este o înșelătorie.

Fundația oficială Matthew Perry a acționat rapid, avertizând utilizatorii că contul de pe rețeaua X  a fost piratat și a sfătuit oamenii să nu doneze către surse neautorizate. De asemenea, aceștia au precizat că donațiile ar trebui făcute doar pe site-ul lor oficial, MatthewPerryFoundation.org

Moartea lui Perry a fost declarată ca fiind un accident cauzat de “efectele severe ale ketaminei”. Acesta a fost găsit inconștient în piscina de la reședința sa, pe 28 octombrie, anul trecut.

Actorul a fost renumit pentru rolul său în serialul “Friends”, ca personajul Chandler Bing. De asemena, acesta a fost cunoscut pentru deschiderea sa față de lupta cu dependența, lucru care a dus la înființarea unui centru de dezintoxicare pentru persoanele care se confruntă cu aceeași problemă. Jennifer Aniston, care a fost colega lui Perry în “Friends”, a susținut activ asociația și a îndemnat oamenii să contribuie. 

Actorul a fost onorat recent la Premiile SAG, după ce au existat controverse legate de Premiile BAFTA, unde s-a omis ca acesta să fie menționat în timpu discursului de comemorare.

Sursă: Sky News 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday