Accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, pe o porțiune înghețată de drum. Poliția din orașul Suzhou, în care s-a produs evenimentul, a transmis că trei persoane au fost rănite și transportate la spital, iar alte șase au suferit răni superficiale.

În ultimele săptămâni, mari părți ale Chinei au fost lovit de valuri de frig, viscol și ploi, perturbând transportul rutier și aerian într-un moment în care milioane de oameni se întorc în țară pentru sărbătorirea Anului Nou Chinezesc. În cursul acestei săptămâni, guvernul a demarat mai multe planuri pentru a stabiliza fluxul traficului în numeroase provincii și orașe, precum Beijing, Hebei, Shanxi, Anhui și Hubei. 

Serviciul național de meteorologie a menținut avertizarea de temperaturi scăzut și îngheț în mai multe regiuni din centrul și sudul țării. Potrivit datelor privind avertizările meteorologice, furnizate de compania VariFlight, 34 din cele peste 260 de aeroporturi din țară au emis avertizări de ceață și ninsoare.

Sursa: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday