Bayern Munchen a anunțat, într-un comunicat de presă, despărțirea de antrenorul german la finalul sezonului, cu un an mai devreme decât prevedea contractul semnat în urmă cu aproape un an. Directorul general al clubului, Jan-Christian Dreesen, a declarat că echipa urmărește o nouă direcție fotbalistică, cu un nou antrenor principal, în sezonul următor.

Tuchel a semnat cu Bayern în martie 2023, unde l-a înlocuit pe Julian Nagelsmann, demis în urma unei crize de rezultate. În trecut, Tuchel a mai antrenat PSG sau Chelsea. În Bundesliga, Bayern a înregistrat două înfrângeri consecutive și a rămas la opt puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen. În Champions League, a fost învinsă de Lazio (0-1) în primul meci din optimile competiției.

În ultima lună, Xavi, antrenorul Barcelonei, și Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, au anunțat că se vor despărți de echipele lor la finalul sezonului. Tot recent, Jose Mourinho a fost demis de AS Roma, din cauza rezultatelor slabe.

Sursă: Comunicatul clubului Bayern Munchen

Foto: fcbayern.com/en

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday