Ministerul Sănătății din Rusia a anunțat că șase persoane, între care un copil, au fost ucise într-un atac ucrainean cu rachete. Guvernatorul regiunii a precizat că un centru comercial, o bază sportivă în aer liber și zone rezidențiale au fost lovite.

Conform autorităților de la Moscova, alte 17 persoane, inclusiv patru copii, au fost rănite. Presa rusă a postat un videoclip în care guvernatorul regiunii, Vyacheslav Gladkov, ajunge la centrul comercial distrus, care avea aproape toate geamurile sparte. De asemenea, în imagini mai apar complexe de apartamente cu geamurile distruse și salvatori care intervin pentru a ajuta persoanele rănite la o bază sportivă. Kievul nu a comentat momentan informația.

Ministerul rus al Apărării a declarat că sistemele sale de apărare aeriană au doborât 14 rachete ucrainene deasupra regiunii Belgorod, informație pe care Reuters precizează că nu a putut s-o confirme.

Sursă: Reuters

Foto: Nexta/Twitter

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday