ANM a emis mai multe avertizări. Prima, Cod Galben, este valabilă astăzi. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării, iar local în sudul Olteniei, Transilvania, Maramureș și nordul Crișanei, precum și la munte vor fi rafale de 55…70 km/h. În zona montană înaltă, în general la altitudini de peste 1500 m, rafalele vor depăși 90…110 km/h, vizibilitatea va fi redusă și va fi viscol.

Mâine, Codul Galben va fi valabil în aproape toată țara. ”Pe parcursul zilei de luni (5 februarie), vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a țării. La munte vor fi rafale de 70…100 km/h, iar în Transilvania, sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei viteza vântului va atinge 65…75 km/h. În Crișana, Maramureș, Dobrogea, local în Banat și Moldova și în restul Olteniei și Munteniei vor fi intensificări locale și temporare, cu viteze în general de 55…60 km/h”, informează ANM.

În zona înaltă (la altitudini de peste 1700 m) a Carpaților Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110…120 km/h, va fi viscol și vizibilitate foarte redusă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday