Explozia a avut loc la ora locală 1:30 și a cauzat pagube materiale, dar nicio persoană nu a fost rănită. Anterior, în jurul orei 12:40, o persoană necunoscută a sunat la publicația Editors’ Newspaper și a avertizat că a plasat un dispozitiv exploziv în faţa ministerului, într-un rucsac, care urmează să explodeze peste 40 de minute.

Apoi a revenit cu un nou apel și a precizat că dispozitivul a fost plasat în fața unei băncii din apropierea ministerului. Potrivit poliției, dispozitivul a explodat la 01:29. După explozie, pirotehnicienii au verificat cu precauției locul exploziei, de teama unui al doilea dispozitiv, dar nu au găsit nimic.

Astăzi la ora 00:48 Centrul de Acțiune Imediată a fost informat telefonic de către publicația Editors’ Newspaper că a primit un apel cu privire la amplasarea unui dispozitiv exploziv în Ministerul Muncii, care urma să explodeze în 40 de minute. Zona a fost izolată de polițiști care s-au deplasat imediat la fața locului și au deviat traficul. Mecanismul a explodat la 01:29, provocând pagube materiale”, precizează poliția din Atena.

Sursă: Proto Thema

Foto: Twitter/Kathimerini

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday