“Prim-ministrul Marcel Ciolacu și reprezentanții fermierilor și transportatorilor au semnat astăzi, la Palatul Victoria, un acord prin care încetează acțiunile de protest. (…) Acordul semnat prevede ca luni, 5 februarie, să se constituie un Comitet interministerial, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, care să analizeze și să găsească cele mai bune soluții pentru revendicările protestatarilor”, transmite guvernul într-un comunicat de presă.

Nu este clar dacă fermierii și transportatorii vor înceta propriu-zis protestul începând din această seară, atât în Capitală, cât și în restul țării.

“Comitetul va fi format din reprezentanți ai ministerelor de resort și ai fermierilor și transportatorilor. (…) Scopul Comitetului este soluționarea revendicărilor agricultorilor și transportatorilor și redactarea unor propuneri de soluții concrete pentru sectoarele economice în discuție. Decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu privind înființarea acestui Comitet interministerial va fi publicată luni, 5 februarie, în Monitorul Oficial”, mai transmite guvernul.

Foto: Inquam/Virgil Simionescu

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday