Flavia Borzone, în vârstă de 35 de ani, susține că este fiica nelegitimă a lui Tonino Lamborghini (76 de ani) și, implicit, nepoata lui Ferruccio Lamborghini. Femeia a declarat în diverse emisiuni de televiziune și tabloide că  mama sa și Tonino Lamborghini au avut o relație în anii ‘80, ceea ce l-a determinat pe Tonino Lamborghini să le acuze în instanță de defăimare.

Potrivit declarațiilor Flaviei Borzone, mama sa, Rosalba Colosimo și Tonino Lamborghini s-au întâlnit într-o stație de autobuz din Milano, în 1980, când Rosalba aștepta autobuzul, iar Tonino s-a oferit să o ducă cu mașina. Ulterior cei doi au început o relație în urma căreia Flavia s-a născut, în anul 1988.

Pentru a-și susține cauza în instanță, Flavia Borzone a angajat un detectiv, care a urmărit-o pe Elettra Lamborghini (fiica legitimă a lui Tonino) și a sustras un pai folosit de aceasta, care a fost ulterior analizat. Experții de la Universitatea din Ferrara au concluzionat că proba de ADN arată o potrivire genetică între Flavia și Elettra Lamborghini, demonstrând că acestea sunt surori. 

Avocații lui Tonino au susținut, în fața judecătorilor, că paiul pe care fiica sa legitimă l-a folosit a fost luat fără acordul ei, astfel încât demersul este ilegal. Deși Tonino Lamborghini continuă să nege că Flavia Borzone ar fi fiica sa, avocatul acesteia a prezentat în instanță o dovadă suplimentară – o înregistrare pe care tânăra a făcut-o în timp ce mama sa se certa cu Tonino și în care bărbatul recunoaște relația dintre cei doi.

Sursa: The Telegraph

Foto: Rinofelino | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday