La exterior, SUV-ul a primit un facelift față de celelalte modele ale Jeep pe benzină, iar partea din față mai ascuțită îi conferă un aspect mai aerodinamic. Un alt element de noutate este grila regândită cu șapte fante, cu iluminare LED. Wagoneer S este proiectat să atingă suta de kilometri pe oră în 3,5 secunde, având o putere de echivalent 600 CP. Are o lungime de cinci metri, iar dimensiunile și aspectul său îl situează ca un concurent pentru Range Rover Sport.

Despre interiorul autoturismului, Jeep spune că este elegant și încărcat de ecrane și alte tehnologii, datorită platformei BEV, dezvoltată de compania-mamă, Stellantis. Bordul este compus din patru ecrane, dintre care două sunt la dispoziția șoferului și pasagerului din față, iar alte două controlează setările de infotainment și climatizare. În dotarea de bază, acesta dispune și de trapă panoramică și iluminare ambientală, iar un sistem de sonorizare cu 19 difuzoare va fi disponibil opțional.

Jeep a mai lansat vara trecută un vehicul electric – Avenger, însă acesta este disponibil numai pentru piețele europene. Wagoneer S va fi primul autoturism electric vândut de constructorul american la nivel global.

Sursa: Business Insider, Autocar.co.uk

Foto: stellantis.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday