Update. Carlos Sainz (29 de ani) a confirmat, pe Twitter, că va înceta colaborarea cu Ferrari la finalul acestui sezon, după semnarea contractului între Ferrari și Hamilton.

Știrea în formă inițială. Despre Lewis Hamilton (39 de ani), de șapte ori campion mondial, s-a mai scris și în trecut că va semna cu Ferrari, însă vara trecută și-a prelungit contractul cu Mercedes pentru doi ani, în schimbul a o sută de milioane de lire sterline.

Potrivit Sky Sports, britanicul îl va înlocui pe spaniolul Carlos Sainz, al cărui contract expiră la finalul acestui sezon. Celălalt pilot al echipei Ferrari, Charles Leclerc, a convenit și el o prelungire de contract, pe termen lung. 

Hamilton este pilotul echipei Mercedes din 2013, cu care a câștigat șase dintre cele șapte titluri mondiale din palmares. Totuși, de la succesul din 2021, britanicul nu a mai avut rezultate notabile.

Noul sezon de Formula 1 va începe pe 28 februarie, cu Marele Premiu al Bahrain.

Surse alternative: BBC, Sky News

Foto: Marco Canoniero | Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday