București, 01 februarie 2024. Rețeaua de sănătate Regina Maria a obținut certificarea internațională Top Employer, devenind singurul furnizor de servicii medicale private care deține această certificare în România.

Ne bucurăm să fim recunoscuți drept unul dintre cei mai buni angajatori din România și să facem parte dintr-un grup select de companii care au în focus oamenii și echipele alături de care construiesc. Certificarea Internațională Top Employer validează calitatea inițiativelor dedicate dezvoltării și consolidării unei culturi organizaționale unice, cultură ce susține cele 5 valori care ne definesc și care stau la baza tuturor acțiunilor și deciziilor noastre”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

În prezent, în cadrul Regina Maria lucrează peste 11.000 de angajați și colaboratori pentru care s-a construit și consolidat de-a lungul anilor un întreg context organizațional care să-i determine să fie motivați și să susțină împreună excelența în servicii medicale.

De la sisteme dezvoltate în scopul creșterii performanței, până la proiecte și programe de dezvoltare personalizate, adaptate permanent pentru a fi în acord cu tendințele din piață și cu schimbările de paradigmă care pot apărea atât la nivel intern, cât și extern, totul a fost construit în sprijinul oamenilor din companie. In acest context, titlul de „Top Employer” dovedește maturitatea organizației și o plasează în topurile internaționale, alături de angajatori globali de prestigiu, recunoscând excelența în People Practices.

Certificarea Top Employer reflectă impactul unui întreg ecosistem dedicat Oamenilor Reginei, la care lucrăm împreună de aproape 10 ani și care a fost gândit în acord cu misiunea, viziunea și direcția noastră strategică. Această recunoaștere internațională confirmă, o dată în plus, rolul strategic al HR-ului în dezvoltarea organizației noastre și validează preocuparea noastră permanentă pentru promovarea unei culturi a leadershipului de tip constructiv-colaborativ, o cultură ce susține valorile noastre comune, focusată pe învățarea continuă și adaptarea la schimbările permanente ale pieței”, susține Irina Șomănescu, Director de Resurse Umane, Regina Maria.

Procesul de obținere a certificării Top Employer a presupus aproape patru luni de pregătire și derularea unei ample etape de evaluare, realizate de către auditorul extern, care a acoperit multiple arii din HR, precum: People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Diversity, Equity & Inclusion, Wellbeing.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor sondajului lor privind cele mai bune practici în domeniul resurselor umane. În 2024, Top Employers Institute a certificat peste 2.300 de organizații din 121 de țări.

Despre Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 16 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 27 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 830.000 de abonamente. În plus, REGINA MARIA a investit mai mult de 250 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes 50 de alți jucători de pe piață, având acoperire națională prin sute de locații proprii și clinici partenere. Compania reunește peste 11.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de aproximativ 6,5 milioane de pacienți.

În ultimul deceniu, peste 625.000 de recenzii au fost acordate de pacienți medicilor REGINA MARIA, printr-un sistem unic de acordare a feedback-ului, ajungând astfel la o medie de 9,55 la nivelul Rețelei.

În 2023, compania a lansat un nou proiect medical – EXAVET, primul laborator de Analize și Imagistică Veterinară din cadrul REGINA MARIA, marcând intrarea pe o piață nouă pentru liderul în calitatea serviciilor medicale din România. Rețeaua este, totodată, lider în digitalizarea sănătății în România – aplicația medicală REGINA MARIA fiind cea mai descărcată și utilizată aplicație de acest tip, cu aproape 1,4 milioane de conturi de pacienți.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday