Nicolae Ciucă a susținut o conferință de presă, în care a precizat că, cel mai probabil, PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

“Din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, pe cerințele PNL, filiala București, din discuțiile avute cu președintele filialei, rezultă că PNL nu va mai susține candidatura domnului Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Mâine este o analiză la nivelul filialei și vom discuta toate aceste aspecte. Nu discutăm despre viitorul candidat, nu lansăm candidatul mâine”, precizează președintele PNL, care declara ieri că partidul și-ar putea asuma un candidat propriu, separat de USR, PMP și Forța Dreptei.

La începutul anului trecut, PNL i-a dat un ultimatum lui Nicușor Dan pentru a îndeplini o listă cu zece obiective, “fără de care va pierde sprijinul politic”.

Gabriela Firea și-a anunțat recent intenția de a candida la Primăria Capitalei din partea PSD: “Sunt deschisă să particip la alegeri preliminare în interiorul partidului. Ar fi o lipsă de respect faţă de cetăţeni să nu încerc măcar să fiu candidat.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday