Bărbatul, care avea în jur de 30 de ani, era înarmat “cu mai multe arme”, inclusiv cu o arbaletă, și amenința că va răni locuitorii de la o adresă din Southwark, în sud-estul orașului. Conform poliției londoneze, ”ofițerii au ajuns la fața locului și au încercat să vorbească cu bărbatul, dar, după ce au fost amenințați, au chemat întăriri, care au ajuns rapid la fața locului”.

Autoritățile precizează că bărbatul reușise să intre în imobil, moment în care a fost împușcat de forțele de ordine. ”Ofițerii și paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra au acordat imediat primul ajutor, dar, din păcate, bărbatul a murit la fața locului”, mai informează Poliția Metropolitană.

Două persoane aflate în imobil au suferit răni ușoare. Anchetatorii examinează acum care era natura relației dintre bărbatul împușcat și persoanele aflate în interiorul casei.

Sursă: The Guardian, Sky News

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday