Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben, valabilă astăzi, de la ora 5 până la ora 22. Pe parcursul zilei, vor avea loc intensificări alte vântului în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Muntenei și sudul Banatului, și va viscoli în Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură.

Meteorologii precizează că, în regiunile menționate, vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 55 – 65 km/h, iar în Transilvania vor fi intervale de timp în care va ninge viscolit. 

De asemenea, în Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90 – 110 km/h, va fi viscol și vizibilitate redusă.

Vântul se va mai intensifica și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (27 – 28 ianuarie) în Carpații Meridionali și de Curbură, cu viteze între 60 – 80 km/h.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday