Într-un interviu publicat pe canalul de Youtube al clubului englez, Jurgen Klopp a explicat decizia și a precizat că a informat conducerea clubului încă din luna noiembrie: ”Pot să înțeleg că este un șoc pentru mulți oameni în acest moment, când auzi pentru prima dată, dar evident că îl pot explica – sau cel puțin să încerc să-l explic. Îmi place absolut totul despre acest club, iubesc totul despre oraș, iubesc totul despre suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc personalul. Iubesc totul. Dar faptul că tot iau această decizie vă arată că sunt convins că este cea pe care trebuie să o iau. Sunt, cum să spun asta, rămân fără energie. Nu am nicio problemă acum, evident, știam deja de mai mult timp că va trebui să o anunț la un moment dat. Știu că nu pot face treaba din nou și din nou și din nou și din nou”.

Klopp a fost numit manager al clubului Liverpool pe 8 octombrie 2015. Sub conducerea sa, Liverpool a câștigat UEFA Champions League, Premier League, FIFA Club World Cup, Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei și Supercupa Europei, precum și FA Community Shield (Supercupa Angliei).

Sursă/Foto: Liverpool

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday