Termoenergetica anunță într-un comunicat că astăzi, 25 ianuarie, s-a produs o avarie la Magistrala II Sud, în zona Piața Iancului. Prin urmare, 313 blocuri din zonele Șoseaua Mihai Bravu, Piața Obor și  Șoseaua Iancului vor rămâne fără căldură și apă caldă până la ora 23, pentru realizarea manevrelor tehnice de închidere, golire, precum și cele de aerisire și sudură. În cazul altor 57 de blocuri, furnizarea agentului termic va fi reluată sâmbătă, 27 ianuarie, ora 23.

Avaria s-a produs în zona Iancului pe conducta cu diametrul de 1000mm, care are o vechime de aproape 50 de ani. Au fost deja începute în regim de urgență manevrele tehnice de închidere, de golire, precum și cele de aerisire și urmează să fie realizate sudurile pentru reparația avariei”, informează compania.

De asemenea, vor funcționa deficitar, până la finalizarea lucrărilor de reparație a avariei, punctele termice care alimentează cartierul Colentina (strada Doamna Ghica, străzile Mașina de Pâine, Oteșani, Petricani), precum și Șoselele Iancului și Mihai Bravu din Sectorul 2 al Capitalei, mai precizează Termoenergetica.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday