Atletico Madrid, aflată pe locul 4 în LaLiga, a plătit clauza de reziliere de 800 de mii de dolari a lui Moldovan (26 de ani), acesta semnând un contract pe trei sezoane și jumătate, valabil până în 2028.

Moldovan, care îl va avea concurent pe post pe Jan Oblak, va fi al treilea fotbalist român care va juca la Atletico. Anterior, Daniel Prodan a evoluat timp de două sezoane (1996/97 și 1997/98) și a jucat 44 de meciuri oficiale, iar Cosmin Contra a jucat 41 de partide, între 2002 și 2005. Moldovan a trecut examenul medical, precizează clubul spaniol. La Atletico, Moldovan îi avea coechipieri, printre alții, pe Antoine Griezmann, Alvaro Morata, Koke, Axel Witsel sau Memphis Depay.

Horațiu Moldovan a fost portarul FC Rapid în ultimii doi ani și jumătate și a jucat în 113 meciuri pentru aceasta, explică clubul bucureștean.

Horațiu Moldovan are 8 meciuri pentru echipa națională a României, iar până acum a mai apărat poarta lui CFR Cluj, Hermannstadt, Viitorul Târgu Jiu, Ripensia Timișoara, Sepsi OSK și UTA Arad.

Foto: Atletico Madrid / Inquam – Vali Marin

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday