UPDATE: Meteorologii au introdus un Cod Galben de ceață care poate duce la apariția ghețușului, pentru marți dimineață, în județele Brăila, Ialomița, Argeș, Prahova, Buzău, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Teleorman și Dâmbovița.

Știrea în forma inițială:

Poliția transmite că vizibilitatea este scăzută sub 150 de metri, din cauza ceții, pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A1 București-Pitești.

De asemenea, vizibilitatea este scăzută din cauza ceții sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Constanța, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Argeș, Buzău, Ilfov, Dâmbovița și Teleorman.

Polițiștii recomandă șoferilor ca pe timp de ceață să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile.

De asemenea, le transmit pietonilor, bicicliștilor și căruțașilor că trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday