Instrumentul Copilot Pro are capacitatea de a genera pachete de slide-uri în PowerPoint, pentru o prezentare coerentă, pornind de la o solicitare a utilizatorului. În Word, poate reformula paragrafe întregi, genera text și rezuma documente, iar în Excel să analizeze date și să genereze grafice. Copilot Pro a fost integrat și în Outlook și poate ajuta utilizatorii să răspundă mai ușor la e-mailuri sau să genereze altele noi.

Instrumentul a fost lansat inițial în urmă cu două luni, dar a fost disponibil doar pentru companii. Există însă unele opțiuni pe care utilizatorii nu le vor putea folosi, precum abilitatea de a genera o prezentare PowerPoint pe baza unui document Word, deoarece versiunea pentru consumatori nu este alimentată de tehnologia Graph a Microsoft.

The Verge mai scrie modelul AI nu vine la pachet cu serviciile Microsoft 365. Copilot Pro este, mai exact, o extensie premium a pachetului și nu poate fi accesată fără aplicațiile implicite, care sunt disponibile pentru un abonament lunar de 7 dolari pe lună. Așadar, costul lunar pentru folosirea instrumentului Microsoft este, de fapt, de 27 de dolari pe lună.

Dincolo de opțiunile din aplicațiile pachetului Office, Copilot Pro include, de asemenea, acces la cele mai recente modele de AI ale OpenAI și aduce îmbunătățiri la Image Creator de la Designer (fostul Bing Image Creator). Concret, utilizatorii care nu sunt abonați la Microsoft 365 pot opta doar pentru abonamentul de 20 de dolari, care oferă acces prioritar la GPT-4 Turbo, ultimul model de inteligență artificială generativă al OpenAI. Generarea imaginilor folosind modelele DALL-E (tot de la OpenAI) va fi, de asemenea, îmbunătățită cu un nou format de imagine “landscape”, prin intermediul Copilot Pro.

Surse alternative: The Verge, Techcrunch

Foto: blogs.microsoft.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday