Conform DSU, într-unul dintre autobuze se aflau aproximativ 40 de persoane, iar în cel de al doilea doar șoferul. Iar în urma coliziunii au rezultat șase victime, conștiente, care au fost transportate la Spitalul Județean Brasov pentru investigații medicale de specialitate.

De asemenea, s-a intervenit și pentru evaluarea medicală a altor șase persoane din autobuz care acuzau dureri în diferite zone ale corpului, dar care au refuzat transportul la spital. Toate victimele erau, însă, conștiente și au suferit traumatisme minore.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, trei ambulanțe SAJ, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, două echipaje cu apă și spumă.

Infotrafic transmite că accidentul s-a petrecut la o trecere la nivel cu calea ferată, într-unul dintre autobuze fiind transportați muncitori care erau duși la sediul societății unde lucrau.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday