Conform comunicatului transmis de Inspectoratul General al Poliției Române, în acțiunile întreprinse alături de polițiști de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad intervin și procurorii D.I.I.C.O.T. În total, aceștia efectuează 56 de percheziții domiciliare în județele Arad și Timiș. De asemenea, sunt puse în executare 89 de mandate de aducere.

Persoanele vizate sunt bănuite de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, toate în formă continuată.

“S-a reținut că, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, 45 de persoane ar fi deţinut şi comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC și canabis) și substanţe cu efect psihoactiv consumatorilor din județele Arad şi Timiş.” se arată în comunicatul I.G.P.R.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday