Radu Drăgușin a semnat cu clubul londonez Tottenham Hotspur, până în 2030, deși a avut oferte și din partea Bayern Munchen și Napoli, pe care le-a refuzat. Potrivit anunțului oficial, va purta tricoul cu numărul șase.

Sky Sports scrie că Tottenham a plătit 31 de milioane de euro pentru aducerea fundașului de 21 de ani, o sumă record pentru un fotbalist român. Precedentul record data din 2004, de când Adrian Mutu a fost transferat de Chelsea, pentru 19 milioane de euro, scrie eurosport.ro.

În acest sezon, Drăgușin a jucat toate meciurile de campionat pentru Genoa și a fost titular în echipa națională a României, care s-a calificat de pe primul loc al grupei I la EURO 2024. Fotbalistul român a fost jucătorul lui Juventus, între 2019 și 2023, dar nu s-a impus în echipa de senior. În această perioadă, a fost împrumutat la Salernitana, Sampdoria și Genoa, club la care s-a transferat definitiv în vara lui 2023.

Drăgușin este al patrulea fotbalist român de la Tottenham Hotspur, după Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș.

Tottenham Hotspur este pe locul cinci în Premier League, la șase puncte de Liverpool, ocupanta primului loc.

Foto: tottenhamhotspur.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday